Carian
May 21, 2021

Menjunjung Titah DYMM Sultan Johor

Pakatan Harapan Negeri Johor, berserta seluruh ADUN menjunjung titah Tuanku DYMM Sultan Johor yang mengajak semua ADUN dan Ahli Parlimen di negeri Johor untuk sama-sama berbincang berkenaan dengan permasalahan Covid 19 yang semakin meningkat naik di negeri ini.

Pakatan Harapan Johor akan memberikan komitmen bagi memenuhi titah tersebut demi menyelamatkan negeri Johor ini dari wabak yang sedang mengancam rakyat khususnya Bangsa Johor.

Sehubungan dengan itu, pihak kami bersedia pada setiap masa untuk menanti panggilan perbincangan tersebut yang memang selama ini telah pihak kami cadangkan berulang kali kepada Kerajaan Negeri Johor agar diusahakan ke arah tersebut.

Pihak kami berasa amat lega bila mana Tuanku DYMM Sultan Johor mendengar hal tersebut dan menitahkan satu perbincangan bagi menangani masalah wabak Covid 19

Sekali lagi kami Pakatan Harapan Johor, berterima kasih atas keperihatianan DYMM Sultan Johor berhubung dengan permasalahan pandemik Covid 19 yang sedang melanda di negeri ini.

AMPUN TUANKU

YB AMINOLHUDA HASSAN
Ketua Pembangkang Dewan Negeri (DUN) Johor
Pengerusi Pakatan Harapan Negeri Johor
Pengerusi Parti Amanah Negara (AMANAH) Johor

YB SYED IBRAHIM SYED NOH
Pengerusi Parti Keadilan Rakyat (KEADILAN) Johor

YB LIEW CHIN TONG
Pengerusi Parti Tindakan Demokratik (DAP) Johor

Related Posts
crossmenuchevron-up